De werpkist

De werpkist

Gisteren werd de werpkist die we besteld hadden en nog wat laatste spulletjes die we nodig hebben bij de bevalling geleverd.

Mijn man heeft de werpkist gisteren gelijk in elkaar gezet, aangezien hij weet hoe ongeduldig ik dan ben :). Ik heb daarna de kist schoongemaakt en de onderleggers en het vetbed erin gelegd. De doodligstangen en de warmtelamp installeren we pas na de bevalling zodat Emma alle comfort heeft tijdens de bevalling.

Het vetbed is op maat gemaakt voor de werpkist en we konden daardoor niet zelf de kleur kiezen. Toen we de doos openmaakte sprong onze jongste dochter een gat in de lucht. Mam, het is roze, dat is mijn lievelingskleur! Het vetbed is dus Eva approved 🙂

Emma wist nog niet goed wat ze van de werpkist moest vinden. Af en toe loopt ze erin maar het liefst ligt ze nog steeds op haar eigen plekje. Heel logisch natuurlijk en daarom dat we de kist nu al opgezet hebben zodat ze er rustig aan kan wennen.

Vanaf nu is het dan rustig afwachten. Emma is nu 38 dagen drachtig en we zien nu langzaam dat haar buik wat boller word. Ze slaapt nog altijd heel veel en s’morgens heeft ze nog last van ochtendmisselijkheid. (Ja honden hebben dat ook!)  Tegen de middag begint ze ook pas met eten. Ze krijgt sinds een week de puppybrok en daar doet ze het goed op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *