Dag 64

Dag 64

Afgelopen nacht was weer een hele rustige nacht. Ook deze morgen alles rustig en kalm. Het ziet er naar uit dat de pups het nog te goed hebben in de buik. De temperatuur is niet veel meer gestegen, hij schommelt nu tussen de 36,9 en de 37,1.

De pups bewegen nog heel goed in de buik en stiekem denk ik dat het er 3 zijn of 1 pup is heel groot. We laten ons verrassen.

Wel net nog even met de dierenarts gebeld om te bevestigen of we nog kunnen afwachten, en de dierenarts vind ook dat we nog even moeten afwachten. Ze heeft wel gezegd haar gelijk te informeren zodra de bevalling begonnen is zodat ze paraat kunnen staan, mochten er zich problemen voordoen tijdens de bevalling. Het risico daarop is natuurlijk iets groter met wat meer pups omdat die nu best groot kunnen zijn en dan soms niet goed door het geboortekanaal kunnen komen.

Dus we wachten weer rustig verder af.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *