Dag 7

Dag 7

Onze mannetjes zijn vandaag 1 week oud. 🎉 Wat blijven ze het toch goed doen. Byron heeft zoals we al verwachtte zijn geboortegewicht gisteren verdubbeld. Hij woog vanmorgen 932 gram en Adam 762 gram. Maar hoe kan het ook anders want mams zorgt heel goed voor ze.

Ik heb niet veel te doen wat de pups betreft. Ik weeg ze twee keer per dag, maak de werpkist schoon, temperatuur Emma en controleer haar melkklieren 2 keer per dag. De rest gaat allemaal vanzelf.

Vandaag de dierenarts gebeld om een afspraak te maken voor de 6 weken enting en het chippen.

Echter de assistente moest nog even met de dierenarts zelf overleggen omdat hun afspraken agenda nog niet zover vooruit liep. Ze hadden 4 augustus wel al genoteerd maar ze zou me nog terugbellen. Helaas heeft er tot nu toe nog niemand terug gebeld. Ik wil deze datum wel graag vastzetten zodat ik dit ook aan de FGH kan doorgeven want na het chippen kan dan ook de nestcontroleur langs komen voor nestcontrole en DNA afname. Dat DNA moet ook weer naar hun laboratorium opgestuurd worden en pas als het DNA geverifieerd is krijg ik pas de afstammingsbewijzen e.d.

Je wilt deze toch graag in huis hebben als de nieuwe baasjes hun pup komen ophalen zodat je ze gelijk mee kunt geven.

Dus eigenlijk weer een rustige dag vandaag. Ik heb wel vandaag de geurlapjes in de werpkist gelegd, zodat deze goed de nestgeur kunnen opnemen.

Van te voren ze even goed over Emma heen gewreven, en als Emma nu uit de werpkist is dan kruipen ze al naar de lapjes toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *