Dag 6

Dag 6

Gisterenavond de eerste mijlpaal bereikt. Adam heeft zijn geboortegewicht verdubbeld! En dan in 5 dagen tijd. Byron lijkt dit vandaag of morgen te gaan doen.

Sinds gisteren vind Emma het ook helemaal niet meer erg als we de pups wegnemen om te wegen, wat betekent dat we ook af en toe lekker met ze kunnen kroelen.

Vandaag kwam ook het bericht dat een van de toekomstige baasjes een aanbod had gekregen voor een andere pup die ze al over een week konden ophalen, dit kwam beter uit qua vakantie en na twijfelen zijn ze heel begrijpelijk op dit aanbod ingegaan. Dat betekent natuurlijk wel dat één van de pups weer vrij is. We hebben voor de dekking heel veel aanvragen gekregen maar wij echt zeker zijn dat onze pups het heel goed gaan krijgen. We hebben besloten een wachtlijst te openen voor deze pup. Geïnteresseerden kunnen via het formulier onder het kopje wachtlijst ons een mail sturen waarin ze wat meer over zichzelf/hun gezin vertellen en hun motivatie.

Wij zullen dan kijken wie ons het meeste aanspreekt en zullen diegene uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Bij een goede klik zullen zij dan als 2e op de wachtlijst komen. Bij ons werkt het zo dat de eerste op de wachtlijst ook eerste keus heeft en bij twee pups betekend dat ook dat je dan alleen nog kunt kiezen of je de overgebleven pup wilt.

 

En dan nu weer een een filmpje van de pups ❤️

link filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *