Dag 14 en het filmpje van de bevalling

Dag 14 en het filmpje van de bevalling

Vandaag zijn de heren alweer twee weken oud! Dat betekend dat ze vandaag de eerste ontworming kregen. Ik heb ze vooraf eerst een beetje probiotica gegeven en een uurtje erna de Drontal pup ontworming.

Bij Adam ging het er vlot in, maar Byron kon het niet zo waarderen.😁 Na de ontworming was het dan ook snel bij mams kruipen voor wat melk om de smaak mee weg te spoelen. Daarna vielen ze weer als een blok in slaap.

Gelijk van de rust gebruik gemaakt om eens te beginnen met het editten van het bevallingsfilmpje. Het hele filmpje was 4 uur lang, aangezien de telefoon op een standaar constant heeft aangestaan en er tussen de komst van Adam en Byron ook 2,5 uur zat.

Ik heb het kunnen terugbrengen tot 15 minuten ongeveer. Toen was het nog te groot om op de website te plaatsen, dus heb ik noodgedwongen een YouTube account moeten aanmaken zodat ik hem op die manier kon plaatsen. Hier en daar zullen de overgangen niet erg vloeiend zijn maar ik ben dan ook geen editor. Let ook vooral niet op hoe ik uitzie op het filmpje. Het was 07:00 uur s’ochtends, ik had net genoeg tijd om mijn kleren aan te trekken, dus mijn haren staan alle kanten op.😂

Bevalling Emma