Dag 15 en 16

Dag 15 en 16

Dag 15 en 16. De pups beginnen al steviger op hun pootjes te staan en door de kist te banjeren. Dat is heel leuk om te zien.

Vandaag mams en paps lekker gewassen. Ik verwachte dat de pups even in de war zouden zijn omdat Emma een andere geur zou hebben, maar niets was minder waar. Zodra Emma de kist instapte, vielen ze al gretig aan op de tepels.

Na het drinken zagen we ze voor het eerst met elkaar spelen. Zo schattig om te zien, ik heb ook gelijk mijn telefoon gepakt om te kunnen filmen.Soms best wel lastig als je een puber hebt die overal doorheen loopt te praten. Het is daarom ook helaas maar een kort filmpje, maar iets is beter dan niets denk ik dan.

Het filmpje vind je onderaan de pagina.

Ook qua gewicht blijven ze het goed doen. Ze hebben flinke ronde buikjes.

Adam woog vanmorgen 1580 gram en Byron woog 1890 gram. Tot nu toe volgend ze beide mooi de groeicurve. Het zijn goede drinkers dus ik verwacht ook eigenlijk dat ze mooi op hun groeicurve blijven. Adam zal denk ik altijd wel wat lichter blijven dan Byron maar dat is ook heel normaal, hij is dan ook ietsjes kleiner dan Byron.

 

Filmpje van een spelende Adam en Byron