3 en een halve week oud

3 en een halve week oud

Mijn excuses dat er zoveel tijd tussen de blogs heeft gezeten, maar de afgelopen dagen waren een beetje een chaos.

Iedereen heeft de wateroverlast in Limburg wel meegekregen. Eijsden ligt aan de maas en grenst ook België. Luik is hier maar 25 kilometer vandaan. Het was heel spannend vrijdag toen de maas begon te stijgen en hij steeg snel. Er waren ook nog zorgen of de stuwdam in Monsin het zou houden aangezien die nog gerenoveerd werd en maar 2 van de 6 sluisdeuren nog werkten.

Hier even een foto van s’morgens en s’avonds om de stijging weer te geven.

Gelukkig is het water uiteindelijk niet over de kademuur gekomen en is Eijsden er goed vanaf gekomen in tegenstelling tot andere dorpen in Limburg.

Verder was mijn oudste dochter vrijdag met een paar vriendinnen naar de Efteling gegaan. Ze wilde persé tot sluitingstijd blijven met als gevolg dat ze geen trein meer kregen naar Maastricht, alle gsm’s leeg waren op eentje na die nog 8% batterij had. 🤦🏼‍♀️ Ik ben ze uiteindelijk om 00:15 uur in Sittard kunnen gaan halen. Ook was ik zelf dit weekend ook nog jarig, dus de dagen zijn echt omgevlogen.

Maar goed nu waar het allemaal om draait, de pups.

Ze doen het nog steeds super goed. Ze komen heel goed bij. Adam zit op 2110 gram en Byron 2710 gram. Dat is een heel verschil, maar in onderstaand filmpje kun je heel goed zien waardoor dat komt. Let maar eens op de hoeveelheid die Adam eet en de hoeveelheid die Byron eet.🤣 Verder beginnen ze steeds actiever te worden en spelen heel veel. Ze vinden het heel leuk om papa uit te dagen, die nog steeds niet weet wat hij met de pups aan moet 😂

Als ze aan het spelen zijn, dan is het soms hard tegen hard en dan komt Emma ingrijpen. Wat dat betreft zijn het net kinderen.

Hieronder weer wat filmpjes en foto’s van onze kanjers.

 

Lekker eten

papa uitdagen