3 weken oud

3 weken oud

Wat vliegt de tijd! Onze kanjers zijn vandaag alweer 3 weken oud.

Vanmorgen is het ze dan toch gelukt om over de instap van de werpkist te klimmen.

Voor mij was dit een teken dat ik de puppyren kon gaan opzetten. Nou ze vonden het helemaal geweldig. Lekker veel ruimte om te verkennen en te spelen.

Vandaag was ook de dag dat ik de pups kennis liet maken met vaster voedsel. Ik ben begonnen met puppymelk van Farmfood met een beetje rijstebloem erin. Dus niet te dik maar ook niet te dun. Uiteindelijk zullen we op brokjes geweekt in puppymelk overgaan maar dat duurt wel nog even. Dit gaat echt stapje voor stapje. We zullen nu eerst een week de puppymelk met rijstebloem voeren en kijken wat de maagjes en darmpjes doen.

Het was een succes. Byron viel al gelijk zonder schroom als eerste aan terwijl Adam eerst even keek wat zijn broertje deed om vervolgens ook eens te proeven. Natuurlijk met de pootjes in de pap en daarna lekker ermee ronddartelen in de puppyren 🤣

Emma heeft de hele tijd zitten piepen naast de ren want die wilde ook wel graag een hapje. Nadat de pups uitgegeten waren mochten Emma en Teddy opeten wat er nog van over was. Dit was echter niet zo heel veel meer.

En nu liggen ze helemaal uitgeteld en verzadigd te slapen. Ik denk niet dat we ze vanavond nog veel gaan horen ❤️

Natuurlijk heb ik deze mijlpaal weer gefilmd. Hieronder het filmpje.

Eerste kennismaking met vaster voedsel.

Helemaal verzadigd