De laatste week voordat de pups verhuizen

De laatste week voordat de pups verhuizen

De laatste week voordat de pups verhuizen. Het is de laatste week dat onze kanjers nog bij ons zijn voordat ze verhuizen naar hun forever home. Hoe dichter bij het komt hoe zwaarder mijn hart wordt.

Het zijn zulke kanjers en ze doen het zo goed. Ze liggen alleen s’nachts in de puppyren en overdag banjeren ze lekker door het huis. Als het weer het toelaat staat de achterdeur gewoon open en spelen ze lekker in de tuin. Ze doen dan ook niet hun behoefte binnen, maar lekker buiten.

Afgelopen dagen ook weer bezig geweest met de socialisatie. Finn vind alles een groot feest, maar Charlie moet nog erg wennen. Hij loopt en piept tegelijk. Ook zijn we naar de rijdende treinen gaan kijken om te wennen aan de geluiden, maar beide vonden dan niet spannend.

Kinderen zijn ze gek op, Finn is ook gek op andere honden waarbij Charlie eerst afwacht hoe Finn reageert, en daarna er ook op afgaat. Charlie is gewoon nog heel erg gevoelig, maar ook dat komt helemaal goed.

Op de planning staan nog een bezoek aan de kinderboerderij zodat ze ook andere dieren leren kennen en bezoekjes aan het winkelcentrum alhier, zodat ze ook aan mensenmassa’s en bijbehorende geluiden kunnen wennen.

Vrijdag komen de nestcontroleurs van de FGH voor de nestcontrole en DNA afname.

Lekker spelen op het gras