Onze lieve Finn is uitgevlogen

Onze lieve Finn is uitgevlogen

Onze lieve Finn is uitgevlogen. Gisteren was het dan zover. De dag dat ik wist dat hij zou komen, onze eerste pup zou het nest verlaten.

S’middags hadden er al wat tranen gevloeid en heb ook nog flink met Finn zitten kroelen.

Om 19:00 uur was het dan zover. Finn zijn nieuwe baasjes waren gearriveerd. Bij binnenkomst herkende Finn hun meteen en liep al gelijk op ze af.
We zijn samen met Emma, Teddy en Charlie naar de auto meegelopen om Finn uit te zwaaien. Emma reageerde niet want de auto stond op dezelfde route als de hondenuitlaatplek, dus ze was daar helemaal op gefixeerd.

Charlie daarentegen piepte wel toen zijn broertje wegging. Emma en Teddy zijn gelijk doorgegaan naar de hondenuitlaatplek.

Bij thuiskomst keek Emma wel even rond maar dat was het dan ook. Charlie had toen het tijd was om te slapen wel wat moeite omdat hij niet tegen zijn broertje aan kon liggen. Maar gelukkig is hij toch snel in slaap gevallen.

En wat voelde mijn hart zwaar! Ik was s’avonds heel erg onrustig en s’morgens bij het opstaan ook. Tja loslaten is een dingetje🤣

Toen kreeg ik geweldige foto’s en filmpjes binnen van Finn, en bij iedere filmpje of foto wordt mijn onrust wat minder. Dank je wel hiervoor!

Finn doet het supergoed bij zijn nieuwe baasjes en heeft de nacht doorgeslapen van 22:30 uur tot 06:30 uur. Hij is al vriendjes met zijn nieuwe zusje Zoë. Dat is alles wat je voor je pups wilt. En ik? Ik blijf gewoon hopen op veel foto’s en filmpjes in de toekomst en wacht totdat het gemis slijt.

Onze lieve Finn is uitgevlogen
Finn al helemaal op zijn gemak bij zijn nieuwe baasjes ❤️
Onze lieve ondeugende Charlie ❤️
Onze lieve ondeugende Charlie ❤️