En dan is het stil in huis..

En dan is het stil in huis..

Vandaag was de grote dag voor onze Charlie. Hij werd opgehaald door zijn super lieve nieuwe familie. We werden verrast met een super mooi boeket bloemen en een heel lief kaartje.

Alleen bij het kaartje hield ik het al niet droog, en ik had me nog zo voorgenomen niet te gaan janken😊

De kinderen waren heerlijk met Charlie aan het spelen terwijl de volwassen het zakelijke gedeelte afhandelde. Charlie genoot daar al zichtbaar van.

Charlie was de pittigste van de twee en houdt ontzettend van spelen en gek doen. Na nog wat gezellig gekletst te hebben werd het toch echt tijd om definitief afscheid te nemen van onze jongen.

Het afscheid

Net als met Finn, zijn we samen met Emma en Teddy naar de auto gelopen. Zo kon Emma zien dat Charlie wegging. Deze keer leek ze het wel te beseffen.

Zodra Charlie in de auto werd gezet begon Emma te piepen Ik hield het niet droog. Had ik al verteld dat ik mezelf had voorgenomen niet te janken? Nou dat is dus volkomen mislukt 😅

Na Charlie uitgezwaaid te hebben zijn we nog met Emma en Teddy naar het honden losloopgebied gelopen en hebben ze weer even flink kunnen uitrazen met andere honden.

Eenmaal thuis viel het me op dat Emma rustig ging liggen, geen gezoek, niks. Het heeft volgens mij dan ook echt geholpen dat ze hem heeft zien vertrekken.

En nu zit ik hier mijn blog te tikken en valt het me op hoe stil het is, te stil. Teddy en Emma liggen beide languit te slapen en geen pup die door de kamer raast, mijn schoen probeert te stelen. Ook geen pup die ik uit de afgezette border in de tuin moet halen, of een pup die de puppyren aan het verbouwen is. Het is vreemd, maar ik weet ook dat dit ook bij het fokken hoort.

Ik heb ooit een fokker horen zeggen: “Op de dag dat ik geen verdriet meer heb als de pups weggaan, dan weet ik dat het tijd is om te stoppen met fokken.”  En dat vind ik een mooie uitspraak.

Je helpt die kleintjes ter wereld komen en je verzorgt ze 8 weken lang heel intensief, het zou gek zijn als je er niet aan zou hechten.

Gelukkig krijg ik van beide nieuwe baasjes heel veel foto’s en filmpjes en dat doet me echt heel goed. Ik weet dat ik de juiste baasjes voor beide heb gekozen.

Natuurlijk zal ik zoveel info en foto’s plaatsen over de pups als ik kan, maar natuurlijk ook over de verdere avonturen van Emma en Teddy.

 

Beschuit met muisjes
Charlie zijn komst wordt gevierd met beschuit met muisjes ❤️
Charlie
Charlie is zijn nieuwe huis al goed aan het verkennen❤️
Bloemetje gekregen
Mooi boeketje met een super lieve kaart