Dag 10 tot en met dag 21

Dag 10 tot en met dag 21

Het is alweer wat langer geleden sinds mijn laatste blog. De reden hiervan is dat ze hier in het huis aan het verbouwen zijn. Er wordt een nieuwe badkamer en een nieuw toilet geplaatst en de vloer van de hal wordt op opnieuw betegeld.

Dit zou in september hebben plaatsgevonden, maar dat is helaas uitgelopen. Op dit moment is alles gesloopt en worden de leidingen vernieuwd.

Op 15 en 16 oktober hebben we de eerste kennismakingsgesprekken en ik hoop dat we dat in ieder geval een werkend toilet hebben 🙏🏻

Met de pups gaat het goed. Hun geboortegewicht is verviervoudigd en de ogen en oortjes zijn open. Op dag 14 hadden 6 pups de oogjes open en vier nog niet. Deze zijn diezelfde dag door de dierenarts opengemaakt.

Enkele dagen later konden ze dan ook daadwerkelijk zien. De tandjes beginnen nu ook goed door te komen.

Het zijn echt alle 10 hele gemakkelijke pups. Ze laten echt alles met zich doen en ook het ontwormen was deze keer geen knoeiboel. Het is echt een voorbeeldig nest!

Gisterenavond hebben we de werpkist opgeruimd en de puppyren opgebouwd. Er waren namelijk al heel wat pups die de kist uitklommen om op ontdekkingstocht te gaan.

Vanmorgen vroeg was het dan ook een drukte van jewelste in de ren. De pups waren vrolijk aan het spelen met elkaar en door de ren aan het banjeren met heel veel geluid, om vervolgens 10 minuten erna weer helemaal voor pampus te liggen 🤣

Vandaag ga ik beginnen met puppymelk in de voerbakjes te geven. Ik merk dat Emma haar melkproductie begint terug te lopen, dus dit is een goed moment. Hierna zullen we steeds meer gaan indikken met rijstebloem, om daarna brokjes geweekt in puppymelk te geven. Uiteindelijk gaan ze dan over na harde brokjes.

Hieronder natuurlijk nog een paar foto’s van de pups en hun nieuwe verblijf. En natuurlijk wordt er nog heel veel op ons Instagramaccount geplaatst.

Tot de volgende blog!

Puppy ren Bailo