Dag 17 en 18

Dag 17 en 18

Gisteren hebben de pups hun eerste bezoek gehad. Onze jongste dochter is vrijdag jarig geweest en gisteren kwam de familie op bezoek.

Veel hebben ze er niet van meegekregen aangezien we allemaal buiten in de tuin zaten, al heeft wel iedereen een blik in de werpkist geworpen.

Vanmorgen de heren natuurlijk weer gewogen. Byron was 130 gram op 1 dag aangekomen en weegt nu 2130 gram. Nu moet ik wel zeggen dat hij het liefst de hele dag aan de tepel hangt 🤣

Adam slaapt liever en was dan ook “maar” 60 gram aangekomen en weegt nu 1710 gram.

Ze willen nu ook wel al te graag op verkenning en proberen regelmatig de werpkist uit te klimmen. Gelukkig zijn ze nog te klein om over de instap heen te komen. Ook poepen en plassen ze al zonder hulp van mama.

Volgende week wordt de puppyren opgezet en ingericht. Ik ben nog aan het twijfelen of ik de werpkist laat staan en het voorste paneel er af haal en daar de ren omheen, of dat ik een slaapplek, speelplek en een plek voor de puppypad inricht in de ren. Ik neig naar de tweede optie.

Natuurlijk heb ik ook weer gefilmd.

Als je broertje vervelend is 🤣

Als jij wilt spelen, maar je broertje wilt slapen

Die ogen ❤️