Het is weer eens tijd voor een blog

Het is weer eens tijd voor een blog

Het is inderdaad weer eens tijd voor een blog. De pups zijn nu iets meer als een week bij hun nieuwe baasjes en wat doen ze het goed. Ik word helemaal blij van alle filmpjes en foto’s die ik doorgestuurd krijg. Verder ben ik wel nog aan het wachten op de FGH stambomen van de pups.

 

Trimmen

Afgelopen week even wat rustiger aan gedaan en wat meer bezig geweest met het Instagram account van Calderdale Labradoodles. Ook zijn onze honden naar de trimsalon geweest. Teddy is weer helemaal spik en span.

Teddy bij de trimsalon
Teddy weer helemaal spik en span

Bij Emma was het helaas een ander verhaal. Door invloed van de zwangerschapshormonen waren er al kale plekken in haar vacht gekomen, daarbij wilde ze zich de eerste 3 weken nadat de pups geboren waren niet laten kammen omdat ze constant bij de pups wilde zijn.

Emma haar vacht moet echt wekelijks goed uitgekamd worden aangezien ze een hele dikke wolvacht heeft, doe je dat niet dan gaat hij razendsnel vervilten. Na de eerste 3 weken iedere week 2 keer helemaal uitgekamd maar helaas was het toch vervilt. Onze trimster van trimsalon Sjiek heeft echt alles aan gedaan om maar niet hoeven te scheren en is hier echt uren mee bezig geweest maar het mocht helaas niet baten. Er was geen andere optie meer dan te scheren.

 

Emma heeft er zelf net zo heel veel last van, al merkte ik wel dat ze het kouder had als normaal dus kreeg ze haar favoriete trui aan. Nu de pups weg zijn ligt ze ook iedere dag heerlijk te tuttelen op de bank.

Emma geschoren
Arme Emma
Filmpjes en foto’s

Ik heb me wel bezig gehouden met het maken van de beloofde compilatie video van de spelende pups. De link vind je hieronder net zoals de foto’s van de pups bij hun nieuwe baasjes.

Verder zal ik niet meer zoveel blogs gaan plaatsen als voorheen. Voor de nieuwste foto’s kun je natuurlijk op ons Instagram account terecht, daar zal ik mij de komende tijd wat meer bezig mee gaan houden. Nou genoeg gekletst, hier komen het filmpje en de foto’s..

Compilatie van de pups