Het word weer eens tijd…

Het word weer eens tijd…

Voor een nieuwe blog. Ik heb de laatste maanden echt flink verzaakt. Ik had echt zo druk dat ik gewoon geen puf meer had om nog een blog te schrijven. Maar vandaag met toch even bijeengeraapt en aan de slag.

Teddy en Emma

Eigenlijk is er niet veel spannend gebeurd met onze honden de laatste tijd, behalve dat ze een gebitsreiniging en een trimbeurt hebben gehad. Dat is trouwens waar ze nu ook weer zijn, terwijl ik deze blog schrijf. Voordat deze blog geplaatst wordt heb ik dan natuurlijk al de foto’s na hun trilbeurt, die ik onder deze alinea zal plaatsen. Mijn honden worden verzorgt door Pien van Trimsalon Sjiek. Als je in Zuid-Limburg woont is dit echt een aanrader. Voor mij tot nu toe de enigste trimster in de omgeving die echt via de rasstandaard knipt.

Ted en Em getrimd

Verder heeft Emma al haar eerste loopsheid na de bevalling al weer gehad. Netjes weer 6 maanden na de laatste loopsheid. Als extra veiligheidsmaatregel hebben zowel Emma en Teddy 2 weken lang een loopsheidsbroekje gedragen. 🤣

 

Dat betekend dat als we dat willen dat we in de zomer van 2022 weer een nestje zouden kunnen plannen. Hier zijn we nog niet over uit, maar zodra er een beslissing is gemaakt wordt dat op deze site bekendgemaakt.

De pups

Verder zijn er dan de pups van het eerste nestje. Ze zijn ondertussen al weer 4 maanden oud en doen het super goed. Ik krijg nog geregeld foto’s en filmpjes van beide pups. Wat zijn het toch een knapperds.😍

Zo verschillend maar toch zie je in beide veel van beide ouders terug. Dus natuurlijk weer onderaan in de blog nog wat recente foto’s van deze knapperds.

Vanaf nu ga ik toch wel regelmatig proberen te bloggen. Niet alleen over de honden maar ook over bepaalde onderwerpen zoals bijvoorbeeld: De gebitsreiniging, hondenverzekering enz.

Tot de volgende blog!👋🏻