Geslaagde dekking

Geslaagde dekking

We hebben heel goed nieuws. Vandaag hadden we voor de allereerste keer een koppeling tussen Emma en Teddy. Het eerste nestje is ontstaan zonder de koppeling. De tweede poging in februari was er geen koppeling en helaas ook geen pups.

Maar vandaag was het dan opeens na 3 dagen dekken zonder koppeling opeens raak. Emma raakte een beetje in paniek omdat ze natuurlijk niet wist wat er gebeurde, maar we hadden haar al heel snel rustig. Toen was het blijven wachten totdat ze weer los waren. Dat ging eigenlijk ook vrij snel (15 min.) En dat allemaal In de volle zon met vandaag een temperatuur van 40 graden. Schijnbaar was voor hun de solarmat de juiste temperatuur aan de pootjes.🤣

Nu is het afwachten en duimen. Over 4 weken een drachtecho en dan kom weten we het zeker! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Dekking
Koppeling Emma en Teddy